Wijnproeverij met pubquiz

Zaterdag 21 November 2020 | 20:30 – 22:00 uur

 

Op zaterdagavond 21 november 2020 wordt rond 20.30 uur een Online Wijnproeverij georganiseerd door Stichting Bourgondisch Westerveld uit Uffelte. Het belooft een gezellige avond te worden met niet alleen een wijnproeverij, maar ook een online Pubquiz waar uw bourgondische kennis getest zal worden.

Wijnkenner Norbert Baas uit Dwingeloo zal de deelnemers via een online presentatie kennis laten maken met een zestal geselecteerde kwaliteitswijnen van Het Noordelijk Wijnhuis uit Norg.

Norbert zal onder andere informeren over de herkomst van de wijnen, over de smaak en waar deze wijnen goed en lekker bij te drinken zijn. Optioneel kun je nog kiezen voor twee bonuswijnen uit de regio. Het gaat hier om de Havelter wit 2018 van Wijngoed Havelte en om de Cabernet Cantor rosé 2019 van Wijnhoeve Runa uit Ruinen.

Als het je leuk lijkt om mee te doen dan kun je uit een tweetal pakketten een keuze maken. En voor de echte Bourgondiërs onder ons zijn er ook nog twee extra optionele pakketten beschikbaar.

  • Pakket 1 kost € 57,50 en bevat een doos met 6 verschillende flessen wijn (75 cl) die beproeft zullen worden. Als je goed kunt delen, dan kun je met ca. 6 personen deelnemen met dit pakket.
  • Pakket 2 kost € 24,00 en bevat een pakket met 6 verschillende kleine flessen wijn (25 cl) die beproeft zullen worden. Dit is geschikt om met ca. 2 personen deel te nemen aan de wijnproeverij.
  • Optie 1 Borrelbox kost € 10,00 en betreft een door het bestuur samengestelde Borrelbox die aansluit bij de wijnen van de proeverij.
  • Optie 2 Streekwijnen kost € 22,50 en bevat 2 flessen wijn (75 cl) dat is er één van Wijngoed Havelte en één van Wijnhoeve Runa.

Om mee te doen moet je zelf een aantal dingen doen.

Druk op onderstaande aanmeldknop en vul het opgaveformulier van de Online Proeverij in.
Geef daarbij aan wat jouw naam, e-mailadres, afleveradres is en welk pakket of pakketten je wilt afnemen.

Wij sturen jou binnen enkele dagen een e-mail terug met betaalgegevens en een bevestiging dat er een bestelling voor jou gereserveerd is. Als je jouw bestelling betaald hebt dan wordt het op zaterdag 21 november op het door jou opgegeven adres afgeleverd voor slechts € 2,50 binnen de gemeente Westerveld.

Afhalen van uw pakket of bezorgen buiten de gemeente Westerveld kan alleen in onderling overleg. Hiervoor kunt u één van onze bestuursleden benaderen of een e-mail sturen naar info@bourgondischwesterveld.nl.

U kunt zich voor de wijnproeverij opgeven tot donderdag 19 november 2020.