Bourgondische Ouderenmiddag in Uffelte

 

Op de zondag van het Bourgondisch Westerveld weekend organiseren we een leuke ouderenmiddag met medewerking van de historische verenigingen uit de gemeente Westerveld.

Het thema is “Als ik aan vroeger denk……” en er zullen mooie beelden worden getoond en verhalen worden verteld.

De Zingende Broeder komt langs om leuke liedjes van weleer ten gehore te brengen. Zoek hem gerust eens op via Facebook of YouTube.

Iedereen wordt in de watten gelegd met koffie of thee met wat lekkers bij aankomst, een hapje en drankje gedurende de middag en een afsluitend Bourgondisch 3-gangen diner. Natuurlijk wel afgestemd op de ouderenmiddag.

We proberen met name alle ouderen die niet in staat zijn om op het foodplein van de vrijdag te komen op de been te krijgen. Maar andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom om zich aan te melden. Want u bent niet gauw te jong voor de ouderenmiddag!

U kunt zich aanmelden via het contactformulier op deze website, of u kunt zich telefonisch opgeven bij mevrouw Grietje Pit. Dat kan via haar vaste telefoonnummer 0521-342399 of haar mobiele nummer 06-27628556.

Voor het complete programma met eten en drinken inbegrepen geldt één all-in tarief van € 20,00 per bezoeker. Dit bedrag kunt u bij aankomst contant voldoen.

 

 

Hou deze website en de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!