Oktoberfest Westerveld in feesttent Uffelte

 

We hebben dit jaar optredens van:

 

De optredens van Palemiger Spatzen en DJ Gildo von der Wies’n zijn een garantie voor een super gezellige avond en ook de aankleding zal ervoor zorgen dat u zich in Oktoberfest sferen begeeft.

Dit jaar pakken we grootser uit qua aankleding en maken we een biergarten waar u een eigen tafel kunt reserveren via de online voorverkoop hieronder. Maar ook hebben we voor dit über Bourgondische Oktoberfest Westerveld een eigen schnapps drankje laten maken en laten we het bier rijkelijk vloeien in mooie bierpullen die we hebben laten invliegen.

We gaan weer voor veel gemütlichheid, hopen op veel lederhosen en dirndls, en dan zorgen wij voor voldoende bier en lekker eten!

Klik op de foto om een filmpje van Palemiger Spatzen te zien en om alvast in de feeststemming te komen!

U kunt via onderstaande button entreekaartjes kopen en een “Biergarten picknicktafel” reserveren via de online voorverkoop. In de voorverkoop kost een kaartje € 12,50 en straks aan de tent € 17,50.

De online voorverkoop loopt tot en met 23 september 2018 en daarna kunt u alleen nog kaarten aan de tent kopen.

Op uw online gekochte tickets (die na de aankoop via e-mail verstuurd worden) staat een unieke barcode, u kunt de mail met de barcode uitprinten of op uw telefoon laten zien bij de ingang.

 

Striethouldt Catering zorgt op deze avond voor heerlijke curryworst, beenham, patat en voor overheerlijke braadworst! Ook bestaat er de mogelijkheid om een grote plank met lekkernijen te bestellen als u gezellig met een groepje op stap bent.

 

 

Hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!