Kidsplein en markt op Bourgondisch Westerveld

VRIJDAG 30 SEPTEMBER | 15.00 TOT 19.30 UUR

– GRATIS DEELNAME –

 

Doe ook mee aan de leuke activiteiten op het kidsplein op het evenemententerrein aan de Ruinerwoldseweg 3 in Uffelte!

Voorafgaand aan de officiële opening van het foodplein door Burgemeester Rikus Jager is er vanaf 15.00 uur voor de kinderen uit de wijde omgeving een kidsplein. Er zijn springkussens en leuke activiteiten waarbij de kids in aanraking komen met hun culinaire kant met het programma “Hoe wordt ik een Italiaanse chef?”. De kinderen krijgen een stempelkaart en kunnen de 10 onderdelen ervan doorlopen! Deze activiteit wordt gehouden tussen 15.00 uur en 17.30 uur.

In samenwerking met Outdoor Point hebben we tussen 16.00 uur en 19.00 nog andere leuke activiteiten zoals, Archery tag en Handboogschieten voor de kids vanaf 10 jaar plus Blaaspijp schieten en Mega 4 op een rij voor de kids vanaf 6 jaar.

Deelname aan de activiteiten is gratis!

 

We werken hierbij al samen met vele toppers uit Uffelte en omgeving, maar we zoeken altijd nog vrijwilligers om ons te helpen bij de begeleiding van de spelletjes en opdrachten. Wilt u ook graag helpen, geef u dan gauw op via het contactformulier op deze site.

 

MARKT MET STREEKPRODUCTEN 

Op deze vrijdagmiddag is er ook van 15.00 uur tot 19.30 uur een markt met streekproducten!

U kunt hier natuurlijk even lekker struinen terwijl de kids zich vermaken met alle spelletjes en activiteiten. Of gewoon even rondkijken en onder het genot van een bakje koffie wachten tot Burgemeester Jager het foodplein opent om 17.00 uur.

Rond die tijd komt tevens bij deze opening een originele, ouderwetse bierkoets van Heineken met paarden in het span. Geweldig gaaf om te zien!

 

Hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!