Informatie evenement Bourgondisch Westerveld

Stichting Bourgondisch Westerveld is opgericht met de primaire doelstelling om het bourgondische leven in de gemeente Westerveld te bevorderen en te promoten onder de inwoners, ondernemers en toeristen. Ook dit jaar zal er in het laatste weekend van september een gezellig meerdaags evenement in een feesttent te Uffelte gehouden worden.

Na de super geslaagde eerste editie van Bourgondisch Westerveld in 2017 kon een vervolg gewoon niet uitblijven. Het bestuur van Stichting Bourgondisch Westerveld is vanaf het begin van het jaar al bezig met de organisatie van de tweede editie. Het wordt dit jaar een drie daags evenement waarbij het foodplein op de vrijdag centraal staat.

Op vrijdag 28 september 2018 organiseren we op het evenemententerrein een kidsplein, een markt met streekproducten en in de feesttent houden we een culinaire avond met foodplein welke gevuld wordt door verschillende horecaondernemers uit de gemeente Westerveld.

Vervolgens hebben we op zaterdag 29 september 2018 Oktoberfest Westerveld met de super schlager band Palemiger Spatzen en DJ Gildo von der Wies’n, er is daarnaast veel gemütlichheid, lederhosen, dirndls, bier en lekker eten.

Op zondag 30 september 2018 sluiten we het weekend af met Ouderenmiddag Westerveld. Hierbij organiseren we een leuke ouderenmiddag met medewerking van de historische verenigingen uit de gemeente Westerveld. Er is een speciaal programma opgesteld en we hebben De Zingende Broeder geboekt om op te treden. Er wordt afgesloten met een op maat gemaakt bourgondisch 3-gangen diner.

Om het evenement te laten slagen werken we samen met vele Westerveldse ondernemers! Daarnaast moeten we alle vrijwilligers en de vrienden van Stichting Bourgondisch Westerveld niet vergeten, want zonder de hulp of een bijdrage in wat voor vorm dan ook redden we het niet om dit allemaal te realiseren.