Informatie evenement Bourgondisch Westerveld

Stichting Bourgondisch Westerveld is opgericht met de primaire doelstelling om het bourgondische leven in de gemeente Westerveld te bevorderen en te promoten onder de inwoners, ondernemers en toeristen. Ook dit jaar zal er in het laatste weekend van september een gezellig meerdaags evenement in een feesttent te Uffelte gehouden worden.

Na de super geslaagde edities van Bourgondisch Westerveld in 2017 en 2018 kan een vervolg gewoon niet uitblijven. Het bestuur van Stichting Bourgondisch Westerveld is vanaf het begin van het jaar al bezig met de organisatie van de derde editie. Het wordt dit jaar weer een drie daags evenement waarbij het foodplein op de zondag centraal staat.

Op vrijdag 27 september 2019 organiseren we een leuke avond met medewerking van WDO Delta.

Er is een speciaal programma opgesteld en we hebben een op maat gemaakt bourgondisch 3-gangen diner.

Ter afsluiting is er een cabaretvoorstelling van Boerenblond in de nieuwe samenstelling!

Vervolgens organiseren we op zaterdag 28 september 2019 op het evenemententerrein de Schlagergames en in de feesttent het Oktoberfest Westerveld.

Op zondag 29 september 2019 sluiten we het weekend af met een kidsplein en in de feesttent houden we een culinaire avond met foodplein welke gevuld wordt door verschillende horecaondernemers uit de gemeente Westerveld.

Om het evenement te laten slagen werken we samen met vele Westerveldse ondernemers! Daarnaast moeten we alle vrijwilligers en de vrienden van Stichting Bourgondisch Westerveld niet vergeten, want zonder de hulp of een bijdrage in wat voor vorm dan ook redden we het niet om dit allemaal te realiseren.