Cocktail proeverij/workshop

Zaterdag 6 maart 2021 | 20:30 uur

Het bestuur van Stichting Bourgondisch Westerveld heeft besloten om een Online Cocktail Workshop te houden op zaterdag 6 maart.

Om de avond verder aan te kleden en van vermaak te voorzien wordt er ook een Caribbean Bingo met leuke prijzen van Westerveldse ondernemers gehouden. De workshop en de bingo zullen elkaar afwisselen en op deze wijze wordt de avond tussen 20.30 en 22.15 uur ingevuld.

De drankologen van het bestuur hebben 5 compleet verschillende cocktails voorbereid die we gezamenlijk gaan maken en daarna natuurlijk gaan proeven en opdrinken tijdens de bingoronden. Je krijgt ook extra tips om jezelf thuis voor te bereiden zoals het maken van de ijsblokjes (recept bij voorzitter Norbert Baas verkrijgbaar), en het klaarzetten van hapjes, nootjes, snacks die bij een cocktail en bingo passen. Het is dit keer niet mogelijk om een hapjesschaal bij ons te bestellen.

De pakketten zijn gemaakt voor 2 personen, maar bevatten weinig producten die direct genuttigd dienen te worden en ze zijn dus ook voor 1 persoon te gebruiken. In deze pakketten zitten ook de bingokaarten om mee te kunnen spelen.
Wil je alleen aan de bingo deelnemen dan kan dat door bingokaarten te bestellen.

Het pakket met alle ingrediënten voor het maken van de cocktails worden binnen de gemeente Westerveld gratis aan huis gebracht.

Er zijn maximaal 80 pakketten te verkrijgen, en je kunt daarom dus beter op tijd bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Druk op onderstaande aanmeldknop en vul het opgaveformulier van de Online Proeverij in.
Geef daarbij aan wat jouw naam, e-mailadres en afleveradres is.

De cocktail workshop is uitverkocht.
Er kunnen nog wel bingokaarten besteld worden via onderstaande aanmeldknop.