Bierproeverij met bingo

Zaterdag 28 November 2020 | 20:30 uur

 

Op zaterdagavond 28 november 2020 wordt rond 20.30 uur een Online Bierproeverij georganiseerd door Stichting Bourgondisch Westerveld uit Uffelte. Het belooft een gezellige avond te worden met niet alleen een bierproeverij, maar ook een online Bingo met leuke (bourgondische) prijzen.

Bourgondiër Norbert Baas uit Dwingeloo zal de deelnemers via een online presentatie kennis laten maken met een zestal geselecteerde bieren.

Norbert zal onder andere informeren over het type bier, over de smaak en waar deze bieren goed en lekker bij te drinken zijn. We kunnen al verklappen dat de 6 bieren in 3 blokken worden beproeft en dat het zal gaan om een witbier en een weizen, om een Belgische pils en een fruitbier, en als laatste om twee stevige abdijbieren.

Als het je leuk lijkt om mee te doen dan kun je een pakket bij ons bestellen, en er is ook nog een optionele borrelbox beschikbaar voor de echte Bourgondiërs onder ons.

  • Pakket Bierproeverij kost € 15,00 en bevat 6 verschillende flessen bier (30 cl) die beproeft zullen worden. Dit is geschikt om met 1 à 2 personen deel te nemen aan de proeverij.
  • Extra optie Borrelbox kost € 10,00 en betreft een door het bestuur samengestelde Borrelbox die aansluit bij de bieren van de proeverij.

Om mee te doen moet je zelf een aantal dingen doen.

Druk op onderstaande aanmeldknop en vul het opgaveformulier van de Online Proeverij in.
Geef daarbij aan wat jouw naam, e-mailadres, afleveradres is en welk pakket of pakketten je wilt afnemen.

Wij sturen jou binnen enkele dagen een e-mail terug met betaalgegevens en een bevestiging dat er een bestelling voor jou gereserveerd is. Als je jouw bestelling betaald hebt dan wordt het op zaterdag 28 november op het door jou opgegeven adres afgeleverd voor slechts € 2,50 binnen de gemeente Westerveld.

Afhalen van uw pakket of bezorgen buiten de gemeente Westerveld kan alleen in onderling overleg. Hiervoor kunt u één van onze bestuursleden benaderen of een e-mail sturen naar info@bourgondischwesterveld.nl.

U kunt zich voor de bierproeverij opgeven tot donderdag 26 november.